Cartoons


humor.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Cartoons
Gazpritz
Award-winning single panel gag cartoons, online web comics webcomics funny pictures and animated flash movies gaspirtz gaspritz gaspiritz
http://www.gaspirtz.com/

Gibbleguts
Funny cartoons and flash ecards by gibbleguts
http://www.gibbleguts.com/

Groovy Cartoons
<meta name="description" content="commercial and editorial cartoonist and cartoon illustrator" />
http://www.groovycartoons.com/

Guscooks
Guscooks
http://www.guscooks.com/

Quirrit
Quirrit
http://www.quirit.com/

Rudy Park
Rudy Park
http://www.rudypark.com/

Twistedhumor
Twistedhumor
http://www.twistedhumor.com/

Gerelateerd
 • Russisch leger heeft gevoel voor humor
 • Tales from the Borderlands: Zer0 Sum review ? Bordervol hu..
  ?Ben je weer terug? Om nog een verhaal te horen over immense fortuinen en ondenkbaar gevaar?? Met deze woorden word je hartelijk onthaald door de maar al t
 • Absurde scènes en een flinke dosis humor
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Een Sneeuw is door humor perfect in balans
  Hoe pijnlijk kan de stilte zijn als je of niet kan praten of wel kan praten maar niet het vermogen hebt om te spreken of datgene waar het werkelijk om gaat. In Een sneeuw draait alles om stilte en het niet kunnen praten.
 • Drentse humor in Drachten
  DRACHTEN - Het humorgezelschap Drenthe plat komt zaterdag 7 maart naar Drachten. In de Lawei spelen zij hun nieuwe voorstelling met Drentse humor op zijn allerbest.

 • Privacybeleid